Menu

Fem romantiska hotell i London

Storstadssemester är omåttligt populärt, och London med sin rika historia, puls och harmoniska känsla lockar många förälskade. Att det dessutom ligger relativt nära Sverige gör det till en perfekt resa för en romantisk weekend! Här listar vi fem hotell som kan bidra till ett romantiskt skimmer över er vistelse.

Vill ni ha inspiration till upplevelser i London har vi en artikel om det här.

1. Batty Langley’s

Det här mysiga hotellet ligger längs en kullerstensgata i trendiga Spitalfields. Det erbjuder unikt inredda rum i gammal engelsk stil med antika möbler och tjocka sidengardiner. I sällskapsrummen sprakar hemtrevliga brasor i öppna spisar, och till de allmänna ytorna hör även en innergård där ni kan avnjuta frukosten i morgonsolen.

2. Hotel 41

Som gäst på Hotel 41 bor ni granne med engelska drottningen på Buckingham Palace. Det är ett fridfullt och exklusivt hotell, med toppservice och elegant inredning som går i svart och vitt i kombination med mörkt trä. Förbered er på att bli bortskämda med små kanapéer och andra tilltugg som erbjuds i lobbyn varje dag.

3. The Montague On The Gardens

Detta underbara hotell har en privat trädgård som ger er en oas i staden, en bar inredd i leopardmotiv, samt erbjuder två restauranger och gym. Känslan i de individuellt inredda rummen är pampig och exklusiv. The Montague On The Gardens ligger ett stenkast från British Museum och nära Covent Garden.

4. The Clerk & Well  

Den viktorianska byggnaden som The Clerk & Well huserar i är placerat i den trendiga stadsdelen Clerkenwell. Det familjära hotellet har bara sex rum, och inredningen går i lugna harmoniska färger. Alla bekvämligheter finns utan att det känns pråligt. På bottenplan finns en pub och restaurang med asiatiskt meny.

5. The Portobello Hotel, London

The Portobello Hotel ligger i Notting Hill, med närhet till Kyoto Garden. Rummen är individuellt inredda, men samtliga översvallande i färg och romantiska detaljer. Det är inte omöjligt att ni får ett rum med himmelssäng och fristående badkar i antik stil. Det lyxiga boutiquehotellets excentriska och bohemiska stil har lockat flertalet stora stjärnor genom åren, såsom Johnny Depp och Kate Moss.

Inga kommentarer

    Kommentera