Menu

Romantiska hotell i Köpenhamn

Köpenhamn ligger nära och lättillgängligt för en romantisk tågsemester, men ger de flesta av oss ändå en härlig känsla av att komma utomlands på semester. Det finns mycket trevligt att hitta på, och flertalet hotell som inbjuder till romantik och att skämma bort varandra. Här listar vi tre favoriter.

Nimb Hotel

Det här lyxhotellet är beläget inne i nöjesparken Tivoli. Det ståtar likt ett slott med kupoler och torn i morisk stil, och rummen har passande inredning med antika stolpsängar. Som en bonus ingår åkband till Tivoli när ni bokar rum här, så hotellet passar perfekt för er som planerar för att kombinera vistelsen med ett besök till parken. På hotellet finns ett spa, samt tre olika restauranger med olika inriktningar och en cocktailbar.

71 Nyhavn Hotel

Det här är ett charmigt hotell i det mysiga området Nyhavn. Det är beläget i två vackert renoverade packhus, och har dessutom tilldelats utmärkelsen Green Key för sitt goda miljöarbete inom turismsektorn. Inredningen går i fräsch skandinavisk stil, med detaljer såsom takbjälkar bevarat under renoveringen.

Hotel d’Angleterre

Det här klassiska hotellet är beläget vid Kongens Nytorv, på promenadavstånd till det mesta. Samtliga rum är sobert och elegant inredda vilket ger en lugn och lyxig känsla. Hotellet har förutom restaurang, gym och ett litet spa även en omtyckt champagnebar.

Inga kommentarer

    Kommentera